Een gids voor het kopen van een elektrische scooter

0

Als u op een elektrische scooter rijdt, kunt u uw bestemming 5 keer sneller bereiken dan lopend. Tegelijkertijd ben je een stuk milieuvriendelijker bezig. In tegenstelling tot een fiets, zul je niet zweten als je op een scooter rijdt. Wanneer u er echter een koopt, raden we u aan enkele belangrijke factoren in overweging te nemen, zoals betrouwbaarheid, bereik, gewicht, grootte en snelheid. In dit artikel gaan we je helpen om te investeren in een elektrische scooter. Lees verder voor meer informatie.

Kwaliteit van de rit

Sommige elektrische scooter kopen zijn helemaal niet comfortabel. Hun bouwkwaliteit is zo slecht dat je ze niet eens meer dan een paar kilometer kunt schrijven, tenzij het oppervlak erg glad is. De kwaliteit van de rit hangt van veel factoren af, zoals de vering, het type banden en de wielmaat. Zorg er daarom voor dat het product dat u gaat kopen, is gemaakt van hoogwaardige componenten.

Snelheid

De snelheid van de scooter is afhankelijk van veel factoren, zoals het type ondergrond, het type banden, het gewicht van de berijder en het motorvermogen. Doorgaans is de opgegeven snelheid gebaseerd op een aantal factoren, zoals een glad oppervlak, goed opgepompte banden en het gewicht van de persoon van 70 kg.

We raden u aan uw beslissingen niet alleen te nemen op basis van de snelheid van de scooter. Als het product een snelheid van 15 mijl per uur biedt, is het meer dan genoeg.

Remmen

Uw veiligheid is van het allergrootste belang. Let daarom bij de aanschaf van een elektrische step goed op de remmen. Deze producten worden geleverd met drie soorten remmen: voetremmen, schijfremmen en elektronische remmen.

Bereik

De opgegeven actieradius van een elektrische scooter is gebaseerd op enkele belangrijke factoren, zoals het type ondergrond en het gewicht van de berijder, net als de snelheid van de scooter. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat goedkopere scooters worden geleverd met batterijen die geen groot bereik bieden.

Bouwkwaliteit

Tegenwoordig wordt bijna elk product in China gemaakt. Op basis van de vraag van klanten maken ze zowel producten van hoge kwaliteit als producten van lage kwaliteit. Daarom raden we u aan om bij een gerenommeerd bedrijf te blijven en een scooter te kopen die goed gebouwd is. Hoogwaardige producten doorstaan de tand des tijds.

Betrouwbaarheid

E-scooters zijn een nieuw product op de markt. Daarom raden we u aan alleen bij populaire fabrikanten te kopen. Dit is belangrijk als u een betrouwbaar product wilt krijgen. Je wilt tenslotte niet eindigen met het afvalkwaliteitsproduct.

Maat

Zorg ervoor dat de scooter geschikt is voor jou. Met andere woorden, misschien wilt u de juiste maat krijgen op basis van uw lengte en gewicht. Afgezien daarvan, als de fiets te groot is, kan het moeilijk zijn om hem in huis op te bergen. Als de scootmobiel kan worden neergeklapt, is deze gemakkelijker op te bergen onder uw bureau of in uw auto.

Gewicht scooter

Als de scootmobiel te zwaar is, kan hij de gewenste afstand niet afleggen. Over het algemeen wegen de meeste elektrische scooters 15 kg, geven of nemen. Idealiter wilt u een eenheid die minder dan 15 kg weegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *