Elektrische scooter bespaart gasgeld, is goedkoop, gebruiksvriendelijk en goed voor het milieu

0

Als u een volwassene bent die brandstof wil besparen door lokale boodschappen te doen en korte lokale ritjes van minder dan 10 mijl heen en terug te maken, kunt u overwegen een elektrische scooter te gebruiken, een goedkope, probleemloze, uitstekende manier van vervoer die ook het milieu helpt . Ik gebruik de Schwinn Stealth 1000 elektrische scooter (Schwinn S-1000) die perfect is voor mij. Licenties zijn op de meeste plaatsen niet vereist voor de Schwinn S-1000 (hoewel ik het lokaal zou controleren) en ongeveer het enige dat je echt nodig hebt, is een helm en een gewicht van minder dan 250 pond.

Ik ben een totale kluns en scootmobiel kopen is ongelooflijk makkelijk in gebruik omdat de balans zo goed is en het rijden super comfortabel is. Het kostte me 1 uur oefenen op een braakliggend terrein en sindsdien heb ik op de scooter gereden, een fluitje van een cent. Geloof het of niet, ik rijd liever op straat op de fietspaden waar de grond glad is dan over de krakende trottoirs. De scooter gaat tot 24 kilometer per uur en je kunt er tot 24 kilometer mee rijden tot de accu leeg is, hoewel ik denk dat 16 kilometer een redelijkere verwachting is. Het opladen van de batterij is supergemakkelijk omdat u gewoon een kleine oplader gebruikt die is aangesloten op een stopcontact in uw huis en deze op uw scooter aansluit. Het duurt ongeveer 10 seconden om aan te sluiten en ongeveer 6 uur om op te laden. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee, kost ongeveer $ 125 voor een nieuwe en is heel gemakkelijk te installeren zonder mechanische vaardigheden.

Wat ik leuk vind aan de Schwinn Stealth 1000 elektrische scooter is dat hij goedkoop is, ongeveer $ 410 of zo – het kost je waarschijnlijk $ 50 voor een fietsenstalling om hem in elkaar te zetten, en vereist weinig onderhoud, vooral vanwege het directe aandrijfsysteem. Ik had een eerdere Schwinn elektrische scooter met een kabelaandrijfsysteem, en de kabels raakten steeds in de knoop en het kostte me $ 75 per pop om te repareren. Met de Schwinn S-1000 heb ik na ongeveer 8 maanden geen reparatie- of onderhoudskosten gehad, wat ik toeschrijf aan het directe aandrijfsysteem.

Ik zou je aanraden om je plaatselijke fietsenwinkel een klein mandje op de achterkant van de scooter te laten plaatsen als je boodschappen doet, want ik geloof niet dat Schwinn elektrische scooters nog steeds met manden worden geleverd. Meestal, omdat de balans van de Stealth 1000 zo goed is, plaats ik alle pakketten gewoon op het voorste deel van de vloerplaat waar ze perfect lijken te balanceren.

Voor lokaal reizen is de Schwinn Stealth 1000 het beste sinds ik ook gesneden brood heb.
Ik ben net begonnen met 2009 Cadeaus en Gratis Advies mijn eigen combinatie Blog en Online Voordeel en Koopje Cadeauwinkel. Mijn blogs zouden hopelijk het leven voor u gemakkelijker moeten maken door gratis advies en tips te geven over het besparen van gasgeld, computers, thuisbioscoop, HDTV, online veilingen, e-commerce, elektronica, films, dvd’s, relaties en meer, die ik persoonlijk heb geleerd door vallen en opstaan. Hopelijk krijg je daar, als je mijn advies leuk vindt, een verjaardagscadeau, relatiegeschenk, kerstcadeau, valentijnscadeau, moederdagcadeau, enz. Wij verkopen elektronica, sieraden en horloges, software, boeken, computers, autoproducten, homegyms, HDTV, alles!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *