Geniet van spannende watersporten op het Isle of Wight

0

Een vakantie op Isle of Wight is altijd een traktatie voor diegenen die een leuke tijd willen hebben met hun familie, partner of een groep vrienden. Dit eiland in het Engelse Kanaal staat wijd en zijd bekend om zijn vakantieresorts, stranden, rijke geschiedenis, landschappelijke schoonheid en een overvloed aan dingen om te zien en te doen. Check in in een van de vele vakantiehuizen om ervoor te zorgen dat u en uw reisgenoten kunnen genieten van een hygiënisch en luxueus verblijf tijdens uw vakantie op Isle of Wight. Deze vakantiehuizen zijn self-catering units en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen mensen. Het Isle of Wight heeft een aantal bekroonde stranden in huis en is volledig omgeven door water. Zo kan men tijdens zijn vakantie op Isle of Wight genieten van een breed scala aan watersporten. Naast stranden zijn er ook watersportactiviteiten beschikbaar in vele gespecialiseerde centra. Men kan genieten van kajakken, windsurfen, kitesurfen, surfen, dinghy zeilen, kanoën, powerboating, bodyboarden en duiken naast vele andere watersporten. Hier zijn enkele watersport die u kunt bezoeken om tijdens uw vakantie van een spannende ervaring te genieten.

Wight Water Avontuurlijke Sporten

Stap uit uw comfortabele vakantiehuizen en ga naar het Wight Water Adventure Sports-centrum voor een groot aantal uren vol actie. Dit centrum biedt watersporten zoals kajakken, kanoën, surfen, bodyboarden, windsurfen en zeilen met een bijboot. Als je deze sporten voor het eerst probeert, hoef je je nergens zorgen over te maken, want het professionele personeel van dit centrum helpt je van beginner tot gevorderd niveau. Als u tijdens uw vakantie op Isle of Wight met uw kinderen reist, kunt u ze inschrijven in dit centrum bij de Kids Club, die kajak-, surf-, bodyboard-, windsurf- en zeilcursussen biedt aan kinderen onder de 15 jaar. leeftijd. Het Wight Water Adventure Sports-centrum biedt alle soorten uitrusting die nodig zijn voor de door u gekozen sport. Verder zijn de veiligheidsnormen hier zeer consistent en betrouwbaar. Een bezoek aan dit centrum en een paar goede uren trainen verwijderd van de vakantiehuizen is alles wat je nodig hebt om te genieten van een vakantie vol adrenaline op Isle of Wight. Bezoek dit centrum, gelegen aan Dunroamin Beach, tussen Shanklin en Sandown.

Waterman duiken

Het duikcentrum Aquarius bevindt zich in High Street Seaview, op slechts een klein eindje rijden van de vakantiehuizen. Aangezien het Isle of Wight aan alle kanten omgeven is door zee, is het de perfecte locatie om een beetje te duiken. Je krijgt de kans om scheepswrakken op de zeebodem, betoverende onderwaterfauna en prachtig zeeleven te zien. Het duikcentrum Aquarius is de beste optie als u ervoor kiest om te gaan duiken met uw familie, vrienden of gewoon alleen. In feite is het centrum het enige 5-sterren PADI-instructeursontwikkelingscentrum van het eiland. Cursussen worden ook aangeboden voor groepen, individuele volwassenen en kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *