Ghidul complet pentru oferirea de cadouri de nuntă

 

O mulțime de cadouri vor schimba mâinile atunci când are loc o nuntă! Fie că sunteți mirii, un membru al petrecerii de mireasă sau pur și simplu un invitat, vă puteți aștepta să oferiți cel puțin unul sau două cadouri după anunțarea logodnei. Rezolvați totul cu acest ghid complet pentru oferirea de cadouri de nuntă.

Domnişoarele de onoare şi Mirele. Oferă: un cadou de nuntă mirilor. Domnișoarele de onoare vor fi, de asemenea, probabil invitate la un duș de mireasă, ceea ce înseamnă că vor oferi și un cadou de duș. Mirelei nu-i fac de obicei un cadou mirelui în afară de cadoul lor Cadouri anoversare casatorie cuplului, deși probabil că îl vor scoate în oraș la petrecerea burlacilor.

Obține: se obișnuiește ca mirii să ofere cadouri domnișoarei de onoare și cadouri pentru domnișoare însoțitorilor lor. Bijuteriile pentru domnișoara de onoare sunt cel mai tradițional cadou pentru doamne, iar articolele din argint gravate, cum ar fi butonii sau cuțitele de buzunar sunt topuri pentru băieți. Petrecerea de mireasă va primi și un favor de nuntă la recepție.

Fetele de flori și purtătoarele de inele: Dăruiește: Nimic. Cu siguranță nimeni nu se așteaptă la un cadou de nuntă de la un copil? Dacă fata de flori este invitată la nunta, își poate semna numele pe cardul de pe cadoul mamei sale pentru mireasă.

Obțineți: Mirelui și mireasa ar trebui să le ofere mici cadouri de apreciere fetei de flori și purtătorului de inel. Bijuteriile pentru fete de flori sunt cadoul preferat pentru fetițe. Bijuteriile pentru fată de flori se pot coordona cu cadourile de bijuterii domnișoarei de onoare sau pot fi cu totul diferite. Purtătorul de inel ar trebui să primească și un cadou, cum ar fi o pușculiță mică de argint.

Mirii: Oferă: Cadouri domnișoarelor de onoare, mirilor, fetiței de flori și purtătorului de inel. Cuplul poate decide să-și facă unul altuia cadouri de nuntă, deși uneori decid că verighetele sunt un cadou suficient. De asemenea, este frumos ca mirii să ofere un cadou părinților lor, ca apreciere pentru că le-au organizat nunta și doar pentru a ajuta la creșterea lor. Cadourile pentru vânzătorii de nunți, cum ar fi proprietarul salonului de mireasă sau furnizorul de servicii de catering, sunt opționale, dar atent dacă persoana respectivă a făcut tot posibilul pentru a face nunta un mare succes. De asemenea, mireasa ar trebui să ofere un mic cadou de mulțumire gazdelor oricăror petreceri în cinstea ei, inclusiv dușul nupțial. Și nu uitați de favorurile de nuntă pentru toți invitații!

Obțineți: o mulțime! Cadouri de nuntă de la invitați și părinții lor, cadouri de nuntă și, eventual, cadouri unul de la celălalt. De menționat că nu este de așteptat ca invitații să ofere cadouri pentru petrecerea de logodnă cuplului fericit.

Invitați la nuntă: Oferă: Un cadou de nuntă cuplului fericit. Dacă sunteți invitat la un duș de mireasă, va fi și un cadou de duș (dacă este prezent).

Obțineți: o favoare de nuntă. Și sper să fie un moment grozav la nuntă!

Părinții mirilor: Dăruiește: în multe cazuri, nunta în sine este un cadou de la una sau ambele familii. De asemenea, se obișnuiește ca părinții să le ofere copiilor lor un cadou de nuntă separat. Aceasta poate varia de la o casă până la luna de miere până la o ramă frumoasă gravată cu data nunții, în funcție de câți bani mai rămân după plata cheltuielilor de nuntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *