Waarom maakt u geen gebruik van online fitnesscoaching?

0

Als ik je zou vertellen dat je zoveel mogelijk vet kunt verbranden door met je vingers en tenen te draaien achter je computer, zou je me dan geloven? Nou, ik hoop echt dat je dat niet doet!

Afvallen in de beslotenheid van uw eigen huis achter uw computer is echter niet alleen mogelijk, het is ook een realiteit. Wat ik bedoel is dat je het advies dat je krijgt via online fitnesscoaching kunt gebruiken om op een productievere manier ongewenst vet te verbranden en je fitnessdoelen te bereiken.

Elk programma, hoe moeilijk of tijdrovend ook, kost moeite. Via hormoon coach kan iedereen het advies en de motivatie krijgen om zich voor de volle 100% in te zetten voor hun fitnessdoelen. Het eindresultaat, of het nu gaat om gewichtsverlies, toning en spiergroei, kan met zekerheid worden bereikt.

Het draait allemaal om tijd en geld besparen!

Als je jezelf kunt voorstellen met een personal trainer in de sportschool, persoonlijk advies krijgt en je fysiek helpt met je trainingsroutine. Meld u dan in ieder geval aan voor een van uw lokale programma’s en u kunt aan de slag! Er is niets mis met het hebben van je eigen personal trainer.

Maar de keerzijde is dat deze deskundige trainers geld kosten. Sommigen kunnen $ 150 per uur vragen, en velen vinden deze service zo duur dat hun portemonnee flinterdun is en achterstallige rekeningen zich opstapelen!

De kosten van elk type persoonlijke training (offline – ontmoet uw type trainer) varieert met verschillende serviceniveaus en gemak. Laten we eens kijken naar enkele van deze aangeboden services.

Personal training in een healthclub:

Dit moet de goedkoopste zijn omdat je de club al contributie betaalt. Je zou kunnen worden opgescheept met lange aanwijzingen voor apparatuur, laat staan de ongemakkelijke blikken van medesporters.

Thuis sporten:

Met een personal trainer kan dit natuurlijk het handigst zijn, mits je wat apparatuur in huis hebt. Het kan zijn dat u vaker naar de bank loopt met de hogere tarieven die deze ‘kom bij u thuis’-types in rekening brengen.

Privé trainingsstudio:

Als je de uitnodiging voor persoonlijke training in hun studio hebt geaccepteerd, is de kans groot dat je vergoedingen betaalt die passen in de categorie ‘prijzig’. Locatie is ook een andere factor; als de studio verder weg is dan je kunt lopen, is het misschien niet handig voor je.

Bovendien, als de personal trainer een druk schema heeft, krijg je misschien niet de afspraaktijden waarop je had gehoopt.

Hoewel locatie en prijs onhandig kunnen zijn, lijdt het geen twijfel dat deze methode de meest effectieve manier van trainen kan zijn. Soms is het een kwestie van vertrouwen en persoonlijke voorkeur om bepaalde situaties te vermijden, die u in verlegenheid kunnen brengen, in de war kunnen brengen of lastig kunnen vallen.

Velen zijn bijvoorbeeld gedwongen gebruik te maken van de personal trainers van de plaatselijke sportschool. Qua gemak is het een pluspunt als je voor een langere periode intekent. Maar misschien merk je dat zweten en strekken voor honderden mensen gewoon niet jouw ding is! Veel mensen kunnen daar gewoon niet tegen.

Diëten en Personal Training zijn hetzelfde!

Hier moet de waarheid verteld worden. Van de mensen die een trainingsroutine beginnen (met of zonder personal trainer), zal slechts de helft deze goede gewoonte langdurig volhouden. De rest heeft binnen 6 maanden de handdoek in de ring gegooid.

Hoe verrast zou je zijn om te ontdekken dat oude gewoonten worden herhaald als je stopt met personal training?

Dit verschilt natuurlijk van persoon tot persoon, maar het gebrek aan ondersteuning van de trainer kan iemand soms zo lui maken dat hij zijn conditie verwaarloost… want voor velen is het de externe motivatie die de wil geeft om te trainen en hun doelen in het leven te bereiken.

Online fitnesscoaching kan een zeer vergelijkbare service bieden als traditionele persoonlijke training, en de kosten zijn meestal veel lager en veel betaalbaarder voor de algemene bevolking.

In veel situaties kan online consultatie een uitstekende service zijn als de trainer de cliënt de juiste hoeveelheid motivatie en ondersteunend advies kan geven. Dit is te zien in het geval van gewichtsverlies, waar veel klanten afvallen een moeilijke taak vinden vanwege een gebrek aan vertrouwen.

Er zijn altijd mensen die een personal trainer uit de weg gaan vanwege misvattingen en stereotypen. Ze zijn misschien bang om hun gezicht te verliezen als ze er een moeten inhuren of hebben de verkeerde indruk dat trainers alleen voor atleten of bodybuilders zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *